Verzending & bezorging

Actuele levertijd

Op dit moment is de levertijd tussen 3-5 werkdagen.

Verzend- & verpakkingskosten

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 6.95 per bestelling. Voor zover het mogelijk is, verzenden wij een bestelling met meerdere artikelen in 1 keer

Verzenden

Onze bestellingen worden bezorgd door een pakketservice (PostNL, Dpd of Packs). De bezorging vindt in de regel plaats op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 9.00 en 17.00 uur. De avond voor de bezorgdag ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van de bezorging. Wanneer u na drie dagen na verzending nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Op een postbusadres leveren wij geen pakketten af.

Wanneer de bezorger de tuinposter niet af kan leveren op het aangegeven moment, dan kan hij deze afgeven bij een van de buren. In dat geval laat hij een afleverbericht achter waarop staat waar de tuinposter is bezorgd. Wanneer hij de tuinposter ook niet bij de buren kan afleveren krijgt u eveneens een afleverbericht. Als de aflevering na 2 pogingen niet plaats heeft kunnen vinden, wordt de tuinposter retour gezonden.